Infoa vuosikokouksesta ja siellä tehtävästä päätöksestä (SeMi – SJK-juniorit yhdistyminen)

2019-04-03T07:42:41+00:00

SeMi:n ja SJK-juniorit ry:n johtokunnat kävivät viime syksyn aikana alustavia keskusteluita mahdollisesta yhdistymisestä, jonka tarkoituksena olisi vahvistaa Seinäjoen ja lähialueen tyttöjalkapalloa. Semiläisille asiasta kerrottiin ensimmäisen kerran lokakuun lopussa pidetyssä päätöstilaisuudessa puheenjohtajan puheessa. Marraskuussa molempien seurojen johtokunnat päättivät tahoillaan, että neuvotteluita yhdistymisen suhteen voidaan jatkaa.

SeMi:n johtokuntaan tuli henkilömuutoksia kaudelle 2019 ja uusi johtokunta on vienyt yhdistymisasiaa eteenpäin edellisen johtokunnan tekemien päätösten mukaisesti. Alkuvuoden aikana käydyissä neuvotteluissa seurat ovat sopineet tavoitteeksi viedä yhdistymispäätöksen seurojensa jäsenten päätettäväksi kevätkokouksiin. Tämä päätös halutaan tehdä nyt keväällä, koska yhteisesti todettiin, että kauteen 2020 valmistautuminen seuratoiminnassa on aloitettava jo tulevana kesänä.

SeMi:n vuosikokous pidetään ensi viikon keskiviikkona (10.4.19), jossa siis päätetään sääntömääräisten asioiden lisäksi yhdistymisestä SJK-junioreiden kanssa. Kaikki seuran 15 vuotta täyttäneet pelaajat ovat äänioikeutettuja jäseniä kokouksessa maksettuaan kauden 2019 seuramaksun. Toimihenkilöt ja kannattajat voivat liittyä seuran jäseneksi maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. Tiedot sen maksamiseen löytyvät täältä.

Jos päätös yhdistymiselle on myönteinen molemmissa seuroissa, aloitetaan yhdistymisen valmistelut niin, että kauden 2020 alusta alkaen kaikki toiminta on yhteistä SJK-juniorit ry:n alaisuudessa. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi yhtenäistä valmennuslinjaa, yhteisiä seuratoimintaperiaatteita ja peliasun värin muuttumista sinivalkoisesta mustakultaiseksi.

Yhdistymisen tarkoituksena on vain ja ainoastaan tarjota myös tytöille mahdollisimman laadukasta seuratoimintaa sisältäen ennen kaikkea jatkuvasti kehitettävää, kokonaisvaltaista jalkapallon valmennusosaamista pelaajille nyt ja tulevaisuudessa. Tähän on SJK-junioreissa luotu valtakunnan tasollakin tunnustetut huippuluokkaa olevat toimintamallit, jotka ovat nyt käytettävissä myös tyttöpelaajien hyväksi. SJK-juniorit ry:n hallitukseen valitaan edustajia myös SeMi:stä kehittämään tätä yhteistä seuratoimintaa.

Toivomme mahdollisimman monia SeMi:n jäseniä mukaan vuosikokoukseen aktiivisesti keskustelemaan asiasta. Yhdistyminen herättää varmasti paljon kysymyksiä ja kaikkiin ei ole vielä luonnollisesti antaa vastauksia neuvotteluiden keskeneräisyyden takia, mutta haluamme löytää yhdessä parhaan mahdollisen tavan viedä semiläistä ja Seinäjoen lähiseudun yhteistä tyttöjalkapalloa kohti menestystä.

Lisätietoa asiasta saa seuran puheenjohtaja Jussi Koskiselta sekä johtokunnan jäseniltä. Yhteystiedot löytyvät täältä.