SeMi-11 joukkuekuva

Info

Joukkueessa halutaan tarjota lapsille mukavaa ja energistä harrastusta jalkapallon parissa. Harkkoihin on kiva tulla ja ketään ei jätetä ulkopuolelle. Joukkueessa opetellaan jalkapallon lisäksi myös sosiaalisia tiimipelaamisen taitoja. Valmennuksen tavoitteena on tarjota lapsille monipuolisia harjoitteita missä painotetaan esimerkiksi teknistä osaamista, pelillistä toimintaa sekä kehonhallintaa. Kauden aikana joukkue osallistuu turnauksiin sekä kesällä aluesarjaan. Joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia harrastajia. Harrastuksen aloittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, innokas ja energinen asenne riittää!

Valmentajat:

Tommy Nuottajärvi (vastuuvalmentaja)
Pasi Kontiola (vastuuvalmentaja)
Joni Syrjälä (vastuuvalmentaja)
Elina Ukkonen (vastuuvalmentaja)

Joukkueenjohtaja:
Elina Ukkonen
0443713139

Huoltajat:

SeMin 2012-syntyneiden joukkue aloitti toimintansa marraskuussa 2019.

Joukkueen harkka-ajat ja -paikat näkyvät alla olevasta kalenterista.

Uudet tytöt ovat tervetulleita joukkueeseen!
Aina pääsee kokeilemaan muutaman treenikerran, ennen päätöstä varsinaisesta harrastuksen jatkamisesta. Ilmoittautumiset joukkueenjohtajalle.

Pelaajat/vanhemmat ilmoittautuvat treeneihin ja peleihin MyClubin kautta; uusien pelaajien vanhemmat saavat tunnukset tutustumisen jälkeen.
Harjoituksiin riittää aluksi varusteeksi verkkarit/shortsit, t-paita/muu mukava paita, juomapullo ja nappikset jos löytyy. Lenkkareilla pääsee myös alkuun.

Joukkueen tilinumero on FI12 4747 0010 0457 97
Joukkueen hyvitystilin numero Intersportiin on 273. Muista mainita tämä, aina kun asioit liikkeessä.

Kuukausikalenteri