Edustusjoukkueen kauden toisella kierroksella Naisten Kakkosessa päästään paikalliskamppailun makuun, kun vieraaksi saapuu SJK. SJK:n ensimmäinen ottelu oli RoPSia vastaan, joka on suurin ennakkosuosikki C-lohkon voittajaksi. RoPS haki pisteet Seinäjoelta ja kotijoukkue SeMi haki Oulusta OTP:n vieraana 1–1 tasapelin.

Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäiset tasaiset ja joukkueet ovat kohdannut viimeksi viime kauden talvella, kun maalin ottelu päättyi SeMin voittoon.

Kanun sarjapaikan perinyt SJK on tunnettu suoraviivaisesta pelityylistään ja äärimmäisen tiiviistä puolustuspelaamisesta. Se asettaa kotijoukkueelle ison haasteen murtautumiseen ja maalipaikoille pääsemiseen. Hyvin tasaisen ottelun ratkaisukohdat ovat paineen hallitsemisessa ja maalipaikkojen tehokkuudessa.

Hieno kausi jalkapallossa on taas alkamassa ja huomenna odotetaan runsasta katsojamäärää, kun näillä alueilla päästään derbymatsiin pitkästä aikaa naisten puolella käsiksi.

 

Ottelun alla haastattelimme joukkueen ykköskärkeä Jennyfer ”Jentta” Myllykoskea:

Millä mielin ensimmäiseen paikalliskamppailuun?

– Paikalliskamppailut ovat aina jännittäviä ja tunteita herättäviä pelejä. Odotan siis innolla derbyä ja kovaa kamppailua pisteistä.

Pitkä sarjapelitauko takana, miltä tuntui Oulussa pitkästä aikaa mitellä pisteistä?

– Totta kai pelit, joissa taistellaan pisteistä ovat aina mahtavia ja taistelutahto on kova. Oli mukavaa päästä taistelemaan erittäin tasaisessa pelissä pisteistä. Alussa peliä oli vaikeaa saada käyntiin, mutta jo toisella puoliajalla saimme oman pelin kuntoon.

Mitä terveisiä katsojille lauantaina?

– Toivon derbypeliin paljon katsojia ja hyvää tunnelmaa. Toivottavasti pystymme tarjoamaan viihdyttävän ja hyvän taistelun pisteistä.