SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
SYYSSEMI 2021 SIVUT

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus pelataan perinteisesti alkusyksystä Prunttimäen ja Raviradan nurmikentillä. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F8 – B. Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa, Seinäjoki Areenassa ja Elisa monitoimihallissa. Edeltävinä vuosina TalviSeMissä ovat kisailleet ikäluokat D13 – B, mutta vuodelle 2022 on suunnitteilla ottaa mukaan myös ikäluokat D12 ja E11!

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu Torneopal-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa tietonsa sivuston kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan ja lisäämään. Turnauksien tulospalvelu on reaaliaikainen.

Turnauksien hotellimajoittujat ohjataan majoittumaan Seinäjoen Sokos-hotelleihin (Vaakuna ja Lakeus). Hotellien yhteystiedot löytyvät turnaussivustolta ja täältä.