Loading...
TURNAUKSET 2018-11-09T13:19:08+00:00

SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
KLIKKAA TALVISEMI 2019 SIVULLE!

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus on turnauksien ehdotonta aatelia ja noussut yhdeksi suurimmista kaksipäivisistä tyttöjalkapalloturnauksista. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F10 – B.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa ja Areenassa. Ikäluokat D13 – B. Turnaus on täynnä, mutta varalle voi vielä ilmoittautua.

Maaliskuussa 2019 järjestetään ensimmäistä kertaa TalviSeMi 2-turnaus, joka pelataan talvella valmistuvassa Kuortaneen Palloiluhallissa yhteistyössä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa. Kyseessä on kutsuturnaus ja se toteutetaan leiritysmuotoisena. Pelien ohella viikonlopun ohjelmassa voi olla harjoituksia, ravintoluentoa, fysiikkaa yms. Mukaan kutsutaan 3-5 joukkuetta sarjoihin C15 ja B. Tarkempaa tietoa tulee myöhemmin…

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu atfox-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa kaikki tietonsa pelipaidan väriä myöten internetin kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan. Turnauksien tulospalvelu on lähestulkoon reaaliaikainen, tulokset päivittyvät muutamia minuutteja ottelun päättymisen jälkeen, ja niitä voi internetissä selata sarjoittain, kentittäin jne.