Loading...
TURNAUKSET 2019-01-10T07:44:20+00:00

SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
KLIKKAA TALVISEMI 2019 SIVULLE!

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus on turnauksien ehdotonta aatelia ja noussut yhdeksi suurimmista kaksipäivisistä tyttöjalkapalloturnauksista. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F10 – B.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa ja Areenassa. Ikäluokat D13 – B.

Maaliskuussa 2019 järjestettäväksi suunniteltu TalviSeMi 2-turnaus on jouduttu perumaan, koska uusi Kuortaneen Palloiluhalli ei valmistu alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu atfox-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa kaikki tietonsa pelipaidan väriä myöten internetin kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan. Turnauksien tulospalvelu on reaaliaikainen, tulokset päivittyvät muutamia minuutteja ottelun päättymisen jälkeen, ja niitä voi internetissä selata sarjoittain, kentittäin jne.