SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
TALVISEMI 2023 SIVUT

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus pelataan perinteisesti alkusyksystä Prunttimäen ja Raviradan nurmikentillä. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F8 – B. Vuonna 2021 mukana oli myös naisten 7v7-harrastesarja! Ilmoittautuminen turnaukseen turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa ja Seinäjoki Areenassa ja mahdollisesti Elisa monitoimihallissa. Vuonna 2023 mukana on sarjat C ja D -ikäluokille. Ilmoittautuminen turnaukseen turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

14.-15.1.2023 pelattavan TalviSeMin ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautuminen viimeistään 31.12.2022.

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu Torneopal-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa tietonsa sivuston kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan ja lisäämään. Turnauksien tulospalvelu on reaaliaikainen.