SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
SYYSSEMI 2022 SIVUT

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus pelataan perinteisesti alkusyksystä Prunttimäen ja Raviradan nurmikentillä. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F8 – B. Vuonna 2021 mukana oli myös naisten 7v7-harrastesarja! Ilmoittautuminen turnaukseen turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa, Seinäjoki Areenassa ja Elisa monitoimihallissa. Edeltävinä vuosina TalviSeMissä ovat kisailleet ikäluokat D13 – B, mutta vuosien 2021 ja 2022 turnaukset ovat koronapandemian takia peruuntuneet. Suunnitteilla on muuttaa hieman järjestelyjä ja tulevaisuudessa TalviSeMiin pyritään lisäämään vaihtuvia sarjoja. Ilmoittautuminen turnaukseen turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

3.-4.9.2022 pelattavan SyysSeMin ilmoittautuminen on auki! Ilmoittautuminen viimeistään 14.8.2022.

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu Torneopal-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa tietonsa sivuston kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan ja lisäämään. Turnauksien tulospalvelu on reaaliaikainen.