SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
TALVISEMI 2022 SIVUT

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus pelataan perinteisesti alkusyksystä Prunttimäen ja Raviradan nurmikentillä. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F8 – B. Ilmoittautuminen turnaukseen turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa, Seinäjoki Areenassa ja Elisa monitoimihallissa. Edeltävinä vuosina TalviSeMissä ovat kisailleet ikäluokat D13 – B, mutta vuodelle 2022 on suunnitteilla muuttaa hieman jäjrestleyjä ja mukana ovat: Naiset kilpasarja sekä tyttöjen B-, D13-, D12-, E11- ja E10-sarjat! Ilmoittautuminen turnaukseen turnaussivustojen kauttaTiedustelut voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen semiturnaus@gmail.com.

15.-16.1.2022 pelattavan Talvisemin ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittautuminen viimeistään 31.12.2021.

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu Torneopal-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa tietonsa sivuston kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan ja lisäämään. Turnauksien tulospalvelu on reaaliaikainen.