SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
KLIKKAA SYYSSEMI 2019 SIVULLE!

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta.

SyysSeMi-turnaus on turnauksien ehdotonta aatelia ja noussut yhdeksi suurimmista kaksipäivisistä tyttöjalkapalloturnauksista. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme. Turnauksessa  ikäluokat F8 – B. Ilmoittautuminen tämän syksyn turnaukseen on avattu. Linkki turnaussivustolle on yläpuolella.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Pelit pelataan Seinäjoella Wallsportissa ja Areenassa. Ikäluokat D13 – B.

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu atfox-turnaussivuston kautta, johon löydät linkin tältä sivulta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa kaikki tietonsa pelipaidan väriä myöten sivuston kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan. Turnauksien tulospalvelu on reaaliaikainen, tulokset päivittyvät muutamia minuutteja ottelun päättymisen jälkeen, ja niitä voi internetissä selata sarjoittain, kentittäin jne.