Loading...
TURNAUKSET 2018-05-29T16:02:55+00:00

SeMi-turnaukset

Semi | Seinäjoen Mimmiliiga
KLIKKAA SYYSSEMI 2018 SIVULLE!

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta. SyysSeMi-turnaus on turnauksien ehdotonta aatelia ja nopeasti noussut yhdeksi suurimmista kaksipäivisistä tyttöjalkapalloturnauksista. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita, joihin tähtäämme.

TalviSeMi-turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi, järjestetään vuosittain tammikuussa. Turnauksen osallistujamäärä on rajoitettu!

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu atfox-turnaussivuston kautta. Turnauksiin osallistuva joukkue ilmoittaa kaikki tietonsa pelipaidan väriä myöten internetin kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan. Turnauksien tulospalvelu on lähestulkoon reaaliaikainen, tulokset päivittyvät muutamia minuutteja ottelun päättymisen jälkeen, ja niitä voi internetissä selata sarjoittain, kentittäin jne.

atfox – turnaussivustot ovat Seinäjokisen Aulis Tuupolan kehittelemät, ja ne lanseerattiin ensimmäisen kerran käyttöön SyysSeMi-turnauksessa vuonna 2006. Sen jälkeen ne ovat levinneet myös muiden turnauksien käyttöön.