Kilpajoukkueet

Pelkästään kilpajoukkueina SeMissä voidaan pitää Edustuksen, B-tyttöjen ja C-tyttöjen joukkueita, joihin mukaan otetaan lähinnä jo pidempään jalkapalloa harrastaneita tai todellisia talentteja.

Kilpa- ja haastejoukkueet

Pelaajamääristä ja pelaajien taidoista riippuen, C14-ikäluokasta F9-ikäluokkaan, ryhmässä voi olla kaksi joukkuetta ikäluokkaa kohden. Tällöin toinen joukkueista on niin sanottu kilpajoukkue ja toinen on haastejoukkue.
F8-ikäluokka on ensimmäinen virallinen joukkue, jossa noin 8-vuotiaat pelaajat totuttelevat ensimmäisen kerran oikeaan joukkuetoimintaan.

Harrasteryhmät

Toistaiseksi SeMissä on kaksi harrasteryhmää, joissa kilpaillaan vain lähinnä itsensä kanssa ja liikkumisen ilosta. Lisää harrasteryhmiä ollaan muodostamassa.

SeMi Ladyt on aikuisten naisten harrasteryhmä, jossa nuorimmat harrastajat ovat 15-vuotiaita, eikä ryhmässä ole yläikärajaa.

Pallokoulu on kaikista pienimmille, noin 5-7-vuotiaille tytöille tarkoitettu harrasteryhmä, jossa leikin ja treenin kautta tutustutaan jalkapalloiluun ja harrastamiseen ryhmässä.

Valitse oman ikäluokkasi ryhmä ja ole yhteydessä. Joukkueen yhteystiedot löydät joukkueen omilta sivuilta.
Rohkeasti mukaan ja kokeilemaan!