Uutiset – Edustus2021-01-20T17:13:53+00:00
2.9.2022

3 pistettä Haukiputaalta!

02.09.2022|

Sunnuntain peliin Haukiputaalle lähdettiin pienellä rosterilla loukkaantumisten ja poissaolojen johdosta. Pallotaitava HauPa purkikin pelin alussa prässin hienosti, mutta SeMin tehokas kahden viimeisen linjan puolustaminen oli liian vahvaa. HauPa onnistui kuitenkin hoitamaan itsensä kuskin paikalle rankkarista, hienon murtautumisvaiheen jälkeen. Vierasjoukkue hallitsi
Lue lisää

16.8.2022

Sarjakärkeä vastaan piste, vaikka enemmän oli tarjolla

16.08.2022|

Sunnuntaina saatiin nauttia kuumasta säästä ja laadukkaasta jalkapallosta, kun JyPK/2 saapui kapealla materiaalilla Seinäjoelle. Ensimmäinen jakso oli äärimmäisen tasainen ja loppua kohti emäntäjoukkue pääsi niskan päälle, kun se pystyi luomaan muutaman maukkaan maalipaikan. Toisella jaksolla virtaus pysyi samanlaisena, mutta vielä
Lue lisää

13.8.2022

Derbyn jälkeen seuraava revanssi hakusessa!

13.08.2022|

Kevätkierroksen Jyväskylän reissu ei tuonut toivottua lopputulosta, vaan siellä pisteet jäivät ansaitusti kotijoukkueelle. Edellisessä ottelussa meille erittäin tuttu Lotta Puolakka iski peräti kolme maalia vanhaa seuraansa vastaan. Kotijoukkue lähtee otteluun erittäin hyvän edellisen viikon pohjalta, kun matkaan tarttui 4 pistettä
Lue lisää

8.8.2022

Selityksiä selitysten perään, Seinäjoki sininen eilen!

08.08.2022|

Toista paikalliskamppailua oli odotettu revanssihengessä kauan ja henkinen yliote saatiin jo alkulämmöissä. Vastustaja keskittyi ihailemaan meidän yhteistyötä Sportin kanssa ja pelin alkaessa SeMi otti pelin haltuunsa. Avausjaksolla vierasjoukkue loi paljon maalipaikkoja, mutta SeMi-kasvatti Viivi Mäki-Kamppi piti emäntäjoukkueen pelissä mukana useaan
Lue lisää

7.8.2022

Paikallismatsi osa 2

07.08.2022|

Toinen kierros on kovassa vauhdissa ja tällä kertaa vastaan asettuu SJK, joka vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen sateisella Kyrkösjärven tekonutmella nimiinsä lukemin 2-3. Tuo matsi oli haastava ja loukkaantumisiltakaan ei vältytty. Tämän jälkeen joukkueet ovat edenneet sarjassa aika samanlaisten pistesaldojen kanssa
Lue lisää

5.8.2022

Kotona jouduttiin tyytymään yhteen pisteeseen

05.08.2022|

Kahden haasteellisen ottelun jälkeen saatiin vieraita Oulusta, kun FC OTP saapui Seinäjoelle. Pelin alku oli samanlainen kuin kauden avauspelissä, OTP:n hallinnassa. Vierasjoukkue poistuikin tauolle 0-1 johdossa onnistuttuaan läpiajon päätteeksi maalinteossa, vaikka pelin hallinta siirtyi emäntäjoukkueelle pitkin ensimmäistä puoliaikaa. Maalipaikkoja pystyi
Lue lisää

3.8.2022

Kierros alkaa alusta, FC OTP saapuu Seinäjoelle!

03.08.2022|

Kauden avaus käytiin Oulussa ja siellä kaksijakoisessa ottelussa jaettiin pisteet 1–1 lukemin. Oulussa pelin alkua hallitsi OTP ja se pelasi vahvan ensimmäisen jakson siirtyen sillä myös johtoon. Toisella jaksolla Jentta tasoitti pelin, minkä jälkeen maaleja ei nähty. Tuossa ottelussa molemmat
Lue lisää

2.8.2022

Pietarsaaresta tyhjin käsin kotiin

02.08.2022|

Lauantaina Pietarsaaresta käytiin äärimmäisen tiukka ottelu, josta kotijoukkue vei lopulta pisteet 2-0 numeroin. Avausjaksolla molempien joukkueiden puolustus esitti parastaan, kun puoliajan ainoasta maalista vastasi Jonna Mensakov rajaheiton seurauksena. A-luokan maalipaikkoja ei tämän jälkeen nähty, vaan peli ailahteli kenttäpuoliskolta toiselle. Avausjakson
Lue lisää

29.7.2022

RoPS liian kova, uutta matoa koukkuun Pietarsaaressa!

29.07.2022|

RoPS oli kova vieras keskuskentällä 0–8 numeroin, eikä voittajasta jäänyt numeroiden lisäksi muutenkaan epäselvää. Valitettavasti kotijoukkuetta kiusasi pieni flunssa-aalto, mutta kentällä ei jäänyt epäselväksi, kuka on tähänastisista vastustajista ollut se kovin mittari. Kenttätasapaino ja rakenne oli kotijoukkueella kunnossa, mutta vastustajan
Lue lisää

7.7.2022

Sarjan suurin ennakkosuosikki vastassa

07.07.2022|

Lauantaina keskuskentälle saapuu RoPS, joka on kulkenut lähes voitosta voittoon sarjassa tähän mennessä. RoPS:n maaliero on kuuden pelatun ottelun jälkeen vakuuttava 30–4, vaikka se jäikin edellisessä ottelussa maaleitta. Eli viiden tehdyn maalin keskiarvolla joukkue on pelannut avauskierroksesta lähtien. Joukkueen tulivoimasta