Kauden avaus käytiin Oulussa ja siellä kaksijakoisessa ottelussa jaettiin pisteet 1–1 lukemin. Oulussa pelin alkua hallitsi OTP ja se pelasi vahvan ensimmäisen jakson siirtyen sillä myös johtoon. Toisella jaksolla Jentta tasoitti pelin, minkä jälkeen maaleja ei nähty. Tuossa ottelussa molemmat olivat pienellä penkillä liikenteessä ja lopussa SeMin jalat jaksoivat pitempään, ilman palkintoa.

OTP saapuu tähän otteluun paremmassa vireystilanteessa, kun se on edellisistä kolmesta ottelusta kerännyt kuusi pistettä. Emäntäjoukkueen vastaava saldo on 3 pistettä. Todella tasaisessa sarjassa joukkueet ovat ennen tätä kierrosta tasapisteissä, joten ottelulla on iso merkitys loppukauden asetelmien osalta.

SeMi on pelannut nyt yli 200 minuuttia tekemättä maaliakaan, joten hyökkäyskolmanneksen murtautuminen on ollut iso teema harjoituksissa. Valmennuksen silmissä itseluottamus on pysynyt hyvässä kuosissa ja tänään varmasti nähdään taas taisteleva kotijoukkue. Jälleen on tiukka peli luvassa ja pienet yksityiskohdat tulevat ratkaisemaan.