Lauantaina keskuskentälle saapuu RoPS, joka on kulkenut lähes voitosta voittoon sarjassa tähän mennessä. RoPS:n maaliero on kuuden pelatun ottelun jälkeen vakuuttava 30–4, vaikka se jäikin edellisessä ottelussa maaleitta. Eli viiden tehdyn maalin keskiarvolla joukkue on pelannut avauskierroksesta lähtien. Joukkueen tulivoimasta kertoo myös se, että viisi pelaajaa on tehnyt 3 tai enemmän maalia.

Kotijoukkue on päässyt voittoputkeen ja sitä kautta itseluottamus on ottanut isoja harppauksia. Edellinen ottelu oli vuoristorataa, kun Esse meinasi viimeisen 20 minuuttisen aikana kääntää täysin hallussa olleen pelin. Joukkueen 13 maalista Dome-Jentta–kaksikko on viimeistellyt 10. Dome siirtyi sisäisen maalipörssin johtoon edellisen ottelun hattutempullaan. Myös oman pään peli on kehittynyt selkeästi, kun Esse-pelin viimeistä 20 minuuttia lukuun ottamatta pallo on kaivettu omasta maalista ainoastaan 3 kertaa 250 minuutin aikana.

Keskuskentälle tarvitaan isoa kotiyleisön tukea, kun ylivoimainen ennakkosuosikki saapuu Seinäjoelle. Tervetuloa kaikki paikalle!

 

Haastattelussa joukkueen toinen maalivahti, Petra Leppälä:

1. Mitä salaisuuksia on kolmen ottelun voittoputkessa?

– Joukkue on päässyt hyvään fiilikseen ja voittojen makuun. Tällä tiellä on hyvä pysyä.

 

2. Miltä sarjan taso on vaikuttanut?

– Sarja on hyvin tasainen ja kaikki pelit ovat tiukkoja. Taso on todella hyvä ja meidän pitää pystyä parhaimpaan, että menestymme.

 

3. Terveisiä kannattajille?

– Lauantaina nähdään Keskuskentällä! Tulkaa kannustamaan naiset voittoon!