Kahden haasteellisen ottelun jälkeen saatiin vieraita Oulusta, kun FC OTP saapui Seinäjoelle. Pelin alku oli samanlainen kuin kauden avauspelissä, OTP:n hallinnassa. Vierasjoukkue poistuikin tauolle 0-1 johdossa onnistuttuaan läpiajon päätteeksi maalinteossa, vaikka pelin hallinta siirtyi emäntäjoukkueelle pitkin ensimmäistä puoliaikaa. Maalipaikkoja pystyi kotijoukkue luomaan, mutta vastustajan puolustuslinja pelasi todella hyvin.

Toisella jaksolla emäntäjoukkue hallitsi pelin virtausta välillä mielin määrin, mutta se ei riittänyt kuin tasapeliin tällä kertaa. Jakso sai lentävän lähdön, kun Dome iski jälleen vaparista maalin ja Venla upotti tehtaantakuulla Jentan hankkiman rankkarin sisään. Vastustaja onnistui kuitenkin tasoittamaan nopeasti johtomaalin jälkeen lukemiksi 2-2. Pelin kuva oli tämän jälkeen selvä, vierasjoukkue tyytyi tasapeliin, kun SeMi joutui hakkaamaan päätä puolustusmuuriin.

Itseluottamusta kasvattava todella ehjä peli, mutta samalla harmittaa kahden pisteen menetys tuollaisen esityksen jälkeen. Seuraavaan otteluun lähdetään taas hakemaan isoja kolmea pistettä!