RoPS oli kova vieras keskuskentällä 0–8 numeroin, eikä voittajasta jäänyt numeroiden lisäksi muutenkaan epäselvää. Valitettavasti kotijoukkuetta kiusasi pieni flunssa-aalto, mutta kentällä ei jäänyt epäselväksi, kuka on tähänastisista vastustajista ollut se kovin mittari.

Kenttätasapaino ja rakenne oli kotijoukkueella kunnossa, mutta vastustajan poikkeuksellinen yksilötaito oli tällä kertaa selkeästi liikaa. Vaikea nähdä, etteikö RoPS olisi nousemassa kauden päätteeksi ykköseen.

edustusjoukkue vietti pelin jälkeen viikon treenitauon ja nyt on katseet siirretty Pietarsaareen ja FC Unitediin. Huipputasaisessa sarjassa Unitedilla on kolme pistettä enemmän kuin vierasmatkalle lähtevällä SeMillä.

SeMi lähtee hyvän tauon ja N3-div pelien jälkeen kovalla itseluottamuksella vierasmatsiinsa. RoPS ei jättänyt edellisessä matsissa jossitteluille sijaa, mutta sitä ennen pelattiin äärimmäisen hyvä pätkä ja pisteitä kertyi hyvin.

SeMin paras maalintekijä on tällä hetkellä Doe Meh kuudella osumallaan ja kotijoukkueen paras maalintekijä on Jonna Mensakov viidellä osumallaan.

Valmentajan kommentit ennen matsia:

– ”Lähdetään hyvän jakson jälkeen innokkain mielin Pietarsaareen. Kolmea pistettä lähdetään tavoittelemaan ja taas sen oman tekemisen kautta. Puolustuspeliä on saatu tiiviiksi ja samalla hyviä onnistumisia hyökkäyspäässä.”