SeMi sai otteluun lentävän lähdön, kun avausmaali syntyi jo avausminuutilla. Suoraan aloituspotkusta Jentta pääsi läpi ja Dome laittoi riparin sisään. Vierasjoukkue ei hätkähtänyt tästä, vaan hallitsi seuraavan 10 minuuttia pelitapahtumia. Avausjakso tasoittui tuosta, mutta maalinteossa onnistui jälleen kotijoukkue, kun Dome iski jo illan toisensa. Vierasjoukkue pääsi maalin päähän, mutta Dome viimeisteli hattutemppunsa upeasti vaparista, kun noin 40 minuuttia oli pelattu. Avausjakso päättyi 3–1 numeroihin, pienimuotoisen Dome-show’n jälkeen.

Toiselle jaksolle odotettiin sisuuntunutta vierasjoukkuetta, mutta tämän puoliskon alkupuoliskoa hallitsi selvästi kotijoukkue. Useista maalipaikoista huolimatta SeMi onnistui vain rankkarista Venlan toimesta. Kotijoukkueen rytmi katosi vähän vaihtojen myötä ja samalla vastustaja sai kovan takaa-ajon käyntiin. Esse teki vielä kaksi ja oli useaan otteeseen todella lähellä tasoitusta.

Toinen maalin voitto putkeen ja seuraavaksi vastaan asettuu lohkon suurin ennakkosuosikki, RoPS. Kiitos kotiyleisölle kannustuksesta!