Kotijoukkue onnistui pelaamaan edellisessä kotiottelussaan kauden parhaan 60 minuuttisen, kun se sai vieraita Haukiputaalta viime sunnuntaina. Hyvän ja tasaisen avausjakson jälkeen numerot olivat taululla ansaitusti 0-0. Maalipaikoilla ei juhlittu ja molemmat jengit pyrkivät rikkomaan hyvin toimineita prässejä.

Toisella jaksolla kotijoukkue sai unelmalähdön, kun Jennyferin syötöstä Doe Meh onnistui puolittaisesta läpiajosta tekemään 1–0 johtomaalin. Tällä kertaa vastustaja oli kuitenkin paremmalla jalalla liikkeessä ja iski viimeisen 30 minuutin aikana kolmesti, kun kotijoukkueen tankista alkoi loppumaan bensa. Näin kolme pistettä jäi jälleen haaveeksi ja sitä SeMi lähtee seuraavan kerran tavoittelemaan Vaasaan 7.6.