Naisten Kakkosen neljäs pelikierros pelataan Seinäjoella ja vieraaksi saapuu HauPa, joka on tähän mennessä onnistunut nappaamaan yhden voiton kolmesta pelaamastaan ottelustaan. HauPan onnistui viime ottelussa avaamaan voittotilinsä, kun Esse IK kaatui 4–2. Joukkue on pelannut erittäin tasaisia matseja ja useampi pelaaja on onnistunut maalinteossa, vierasjoukkueen paras maalintekijä on kahdella osumallaan tällä hetkellä Laura Karukka.

Kotijoukkue SeMi kärsi viime viikolla 0–4 tappion Jyväskylässä ja on siitä sisuuntuneena jälleen valmiina pistejahtiin. Muutama poissaolija palaa viime ottelusta kokoonpanoon tuoreilla jaloilla. Jyväskylän reissu jätti parantamisen varaa eniten pallolliseen pelaamiseen, mikä heijastaa samalla maalipaikoille pääsyä. Kotijoukkueella on myös rikkonainen harjoitusviikko takana, joten ainakin tuoreilla jaloilla päästään kohti kotimatsia. Kotijoukkueen parhaat maalintekijät ovat tällä hetkellä yhdellä osumalla Doe Meh ja Jennyfer Myllykoski.

Erittäin mielenkiintoinen matsi luvassa ja tärkeät pisteet jaossa. Kioski on jälleen lyönnissä ja toivottavasti pahimmalta sateelta vältytään.

 

Ennakkoa puimassa toinen maalivahdeista, Ansku Erola:

Millainen alkukausi on maalivahdin silmistä ollut?

”Kauden alku on ollut vaihteleva. Kenttämuoto pysyy välillä todella hyvin ja antaa näin hyvin apuja maalivahdille, välillä annetaan liikaa tilaa ja helppoja tilanteita vastustajalle. Hyviä asioita kenttäpelaamisessa löytyy useita ja kunhan tasaisuus löytyy vielä, niin varmasti tehdään vastustajalle pelaaminen ja maalille pääsy vaikeaksi.”

Missä toivot, että joukkue pystyy kehittymään edellisiin otteluihin peilaten?

”Vielä enemmän puhetta kentällä. Syötöt tarvittaessa nopeammin liikkeelle ja ei pusketa peliä väkisin ylöspäin, jos tilaa ei ole. Pelin rytmitys joukkueena.”

Terveisiä kotiyleisölle?

”Kotiyleisön kannustus on aina yksi pelaaja kentällä lisää! Siispä kaikki sankoin joukoin kovaan ääneen kannustamaan pisteet kotiin kotikentällä!”