SeMi lähti otteluun haastavista olosuhteista, kun osa vakiokokoonpanosta oli joutunut jäämään eri syiden takia pois kokoonpanosta. FC Sport -yhteistyön avulla saatiin iskukykyinen joukkue jalkeille ja päästiin taistelemaan pisteistä.

Sarjakausi jatkui JyPKin vieraana, joka oli äärimmäisen vakuuttava emäntä. Avausjaksolla kotijoukkue karkasi jo kolmen maalin johtoon, ilman että vierasjoukkueella oli kunnollisia maalipaikkoja. Vierasjoukkueella oli isoja vaikeuksia pelin avaamisen kanssa, mikä rajoitti omaa hyökkäyspelaamista. JyPKin prässi oli yhtenäinen ja onnistui omissa tilanteenvaihdoissa huomattavasti paremmin.

Toisella jaksolla kotijoukkue laski hieman prässitasoaan, mikä helpotti pelinavaamista ja sitä kautta SeMi sai itselleen palloa enemmän. Jakson ainokaisesta vastasi kuitenkin emäntäjoukkue ja meille varsin tuttu pelaaja, kun viime kaudella SeMiä edustanut Lotta Puolakka viimeisteli hattutemppunsa toisella jaksolla. Peli päättyi ansaitusti kotijoukkueen voittoon ja SeMi lähtee hakemaan avausvoittoaan HauPan kustannuksella tämän viikon sunnuntaina.