Sateisena koittaneen lauantaiaamun jälkeen SeMi otti tarvittavat kolme pistettä Åbo IFK:n saavuttua vieraaksi Seinäjoelle. Seinäjoen keskuskenttä oli aamullisen rankkasateen jäljiltä haastavassa kunnossa ja aivan niissä rajoissa, että peli kyettiin kentällä pelaamaan. Muutama kenttäpaikka oli aamun aikana pahoin vettynyt ja aiheutti ongelmia kummallekin joukkueelle. Kaatumisia ja liukastumisia nähtiin puolin toisin ja pallo liikkui välillä hyvin huonosti kentän pinnalla pysähtyen vettyneimpiin kentän kohtiin. Olosuhteet eivät siis luvanneet jalkapallospektaakkelia paikalle saapuneille SeMin kannattajille.

Haastavat olosuhteet eivät kuitenkaan suosikkina otteluun lähtenyttä SeMiä hidastaneet. Ensimmäinen maali näki päivänvalon vain noin 10 minuutin jälkeen, kun hyökääjä Lotta Puolakka upotti laukauksen vastustamattomasti takanurkkaan. Ensimmäisen puoliajan aikana Lotta sai vielä kahdella näyttävällä maalilla hattutempun täyteen ja SeMi pääsi tauolle varmassa 3-0 johdossa. Ensimmäisellä puoliajalla saatettiin nähdä myös SeMin historian paitsiovoittoisin puoliaika, sillä ÅIFK:n tarkasti korkealla pelannut puolustuslinja jätti kerta toisensa jälkeen SeMin hyökkääjät paitsioon.

Toisella puoliajalla SeMin maali-iloittelu jatkui, kun ensimmäistä otteluaan SeMin paidassa pelannut Inka Kukkonen iski lähes heti vaihdosta tultuaan upean kuvion päätteeksi 4-0. Tämän jälkeen Lotta iski illan neljäntensä ja Sara Porkkala pääsi jo toisen kerran tänä kesänä esittelemään kaukolaukaustaan kotiyleisölle upottamalla laukauksen vastustamattomasti vierasjoukkueen takayläkulmaan. Aivan varsinaisen peliajan täyttyessä Iida Salmivuori vielä kaunisteli lukemat rangaistuspotkusta 7-0.

SeMin peliä voisi kuvata toistaiseksi kauden kokonaisvaltaisemmaksi esitykseksi, vaikka olosuhteet pelistä haastavan tekivätkin. Kaikki pelin osa-alueet toimivat ja pelinrakentelu onnistui äärimmäisen hyvin vetisestä kentästä huolimatta. Hyviä maalipaikkoja SeMillä oli useampaankin maaliin. SeMin puolustus pelasi lisäksi erittäin varman pelin, vaikkakin vastustajajoukkueen pyrkikin tekemään kaikkensa puskeakseen läpi SeMin linjasta. Anna-Mari Erola SeMin maalilla hoiti loput vähäiset tilanteet nollapelin varmistamiseksi.

Lauantaina pelattiin Naisten Kakkosessa lähes täysi kierros, jonka aikana moni joukkue pelasi viimeisen runkosarjaottelunsa kauden aikana. SeMille tuli koronakaranteenin takia muutama ottelusiirto ja viikonlopun tulosten pohjalta yksi asia on selvä: Voittamalla kaksi ensi viikolla pelattavaa vieraspeliään SeMi pääsee mukaan ylempään loppusarjaan ja taistelemaan pääsystä Ykköseen. Yläloppusarjassa myös lisäkotipelit tällä kaudella ovat mahdollisia. Kaksi voittoa jäljellä olevista kamppailuista ei ole mahdoton tavoite, mutta vaatii venymistä koko joukkueelta ja sen, että käytännössä kaikki ovat pelikuntoisia.