Kotijoukkue lähti otteluun pieni niskassaan, kun kotikentällä oli pelattu 180 minuuttia ilman tehtyä maalia. Maaliton putki näkyi ensimmäisen vartin kotijoukkueen otteissa, kun vierasjoukkueen alku oli todella sähäkkä ja he olivat selvästi hallitsevampi osapuoli. Kun vihdoin saatiin avausmaali, niin se ei oikeastaan yhtään hienompi olisi voinut olla. Ennakossa monipuolisia hyökkäyksiä toivonut Santtu nousi vasemman puolustajan tontilta 16 kulmaan ja kiskaisi takayläkulmaan häikäisevän osuman. Tästä kotijoukkue sai paljon itseluottamusta ja puolen tunnin kohdalla Pale nosti hienosti koko prässin ohi Venlalle pallon ylivoimahyökkäykseen, minkä Venla päätti hienon tempokuljetuksen päätteeksi maaliin. Jakson loppuhetkillä koettiin ikäviä uutisia, kun Paulan polvi sai osumaa kontaktitilanteesta ja joutui vaihtoon. Tauolle siirryttiin 2–0 kotijohdossa.

Paulan tilalle tullut Jennyfer oli toisen jakson hahmo ja samalla johdatti kotijoukkueen hurmokseen. Jennyfer iski itse neljä maalia toisella jaksolla, joista kolme ensimmäistä tuli kuuden minuutin sisään. Jaksolla maalinteossa onnistui myös Emmi ja upealla kaukolaukauksella maalin tehnyt joukkueen kapteeni Emma. Harjoituskentällä on työstetty murtautumista todella paljon ja nyt kotijoukkueelle tuli kokonaisvaltainen onnistuminen loistavaan paikkaan. Erittäin vahva esitys jälleen kerran myös puolustussuuntaan, sillä numeroista huolimatta joukkue sai tehdä täyden päivätyön Kraftin nopeiden hyökkääjien kanssa. Tolppien välissä Ansku otti muutaman todella hienon torjunnan, mikä siivitti joukkueen hienoon lentoon. Kiitokset myös upealle yleisölle. Tästä on hyvä jatkaa!