Mennyt kesä oli poikkeuksellinen, kun SeMin naisjoukkue pelasi pitkästä aikaa valtakunnallista sarjaa ja pääsi maistamaan myös sitä vauhtia. Kausi oli Palloliiton linjauksien mukaisesti äärimmäisen lyhyt, ainoastaan 9 kilpailullista peliä niille joukkueille, jotka eivät selviytyneet ylempään loppusarjan.

Yhdeksän peliä oli vielä nuorelle joukkueelle liian lyhyt aika yhdistää rutiini riittävälle tasolle, että joukkue olisi voinut haastaa sarjan kärkijoukkueet. Sarjakauden alkuun joukkue kohtasi kaikki TOP3-joukkueet lohkossaan, mikä aiheutti maalintekohaasteita ja sitä kautta pistesarake ei täyttynyt loppukautta ajatellen riittävästi. Joukkue pystyi kuitenkin kesken kauden löytämään hyvät rytmin hyökkäykseensä, kun joukkue oli lopulta kolmanneksi tehokkain joukkue sarjassa.

Vaikka kausi oli lyhyt, niin siitä saatiin paljon oppia matkaan. Sarjan vaatimustaso tuli myös pelaajille tutuksi, kun nopeasti kävi selväksi, ettei ilmaisia pisteitä ole tarjolla. Joukkue pystyi lopulta vastaamaan sarjan vaatimustasoon loistavasti ja on ensi kautta silmällä pitäen valmiimpi hyppäämään taas viheriöille.

Harjoitukset alkavat jo marraskuussa, milloin myös uudet pelaajat pääsevät aloittamaan harjoitukset vanhan rungon kanssa. Lisäksi joukkue toivottaa kaikki uudet pelaajat tervetulleiksi kokeilemaan meidän toimintamme saloja.

Sama valmennus jatkaa kuin viime kaudella ja fiilis joukkueessa on hyvä. Uusi alku naisten joukkueessa saa nyt jatkumoa ja sen päälle tuleva kausi on loistava rakentaa. Joukkueena otettiin monipuolisuuden kanssa oikeita askeleita ja kova työ aloitetaan marraskuussa, jotta siihen saadaan jatkumoa!

Naiset haluavat vielä kerran kiittää mahtavaa kotiyleisöä läpi kauden ja ilmoittaa olevansa valmis 2022 haasteisiin!