Torstaina mitellään jälleen tärkeistä pisteistä kotinurmella, kun tällä hetkellä tasaisen sarjataulukon jumbojoukkue Kraft tulee vierailulle. Vierasjoukkue on kerännyt tähän mennessä viidestä ottelusta kolme pistettä, tehden kuusi maalia. Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja on ollut tähän mennessä Wilma Lassfolk, joka on iskenyt näistä kuudesta maalista peräti neljä. Kotijoukkueen puolustus joutuu melkoiseen testiin tämän nopean ja vahvan hyökkääjän kanssa.

Kotijoukkueen maalitili on vielä avaamatta kotinurmella, joten toiveissa on taas kotiyleisön loistavaa tuki maalitilin avaamiseksi. Edellinen matsi TKT:ta vastaan oli kaikin puolin hyvä, mutta valitettavasti hyvistä paikoista huolimatta ne tärkeimmät asiat, eli maalit, jäivät puuttumaan. Joukkue tiedostaa omat haasteensa tällä hetkellä ja näihin yksityiskohtiin haetaan terävyyttä harjoituksien kautta. Joukkueen pallollinen peli on parantunut peli peliltä ja tuloksen kääntyminen on ajan kysymys.

 

Vasempana laitapuolustajana viihtyvä Sara Porkkala ennakoi peliä seuraavanlaisesti:

Millä saadaan maalihanat auki kotinurmella?

– ”Rakentamalla monipuolisia hyökkäyksiä ja olemalla kärsivällisiä viimeisen linjan murtautumisessa”.

 

Miten kuvailisit joukkueen matkaa tähän mennessä Naisten Kakkosessa?

– ”Matka on ollut tähän mennessä hieman haastava, mutta olemme mielestäni pystyneet parantamaan pelaamistamme peli peliltä”.

 

Mitä kotiyleisö tulee saamaan kotijoukkueelta torstaina?

– ”Joukkueen, jolla on kova voitonnälkä ja taistelutahto, sekä toivottavasti myös 3 pistettä tuovan pelin”.