Heikki Paasonen on Padel or Die! -yrityksen toimitusjohtaja.

Seinäjoen Mimmiliigan Facebook- ja Instagram-seuraajat ovatkin jo varmasti huomanneet, että yhteistyörintamalta on uutta ilmoitettavaa! Seinäjoen Mimmiliiga on tehnyt heinäkuun alkupuolella kaksi kovaa kiinnitystä yhteistyökuvioihinsa. SeMi aloittaa yhteistyön seinäjokisen Padel Or Die! -yrityksen kanssa ja sen toimitusjohtaja, TV:stäkin tuttu juontajakasvo, Heikki Paasonen on samalla lupautunut SyysSemi-turnauksen kummiksi!

Padel or Die!:n porukka on kertonut omilla Instagram-sivuillaan (@padel_or_die) olevansa innoissaan uusista yhteistyökuvioista ja päästaessään tukemaan paikallista junioritoimintaa. Yrityksen toimitusjohtaja Heikki Paasonen oli erikseen todennut, että ”Naisten ja tyttöjen urheilun tukeminen kuuluu vahvasti sekä omiin että PODin arvoihin”.

Syksyn suurturnaus SyysSemi kerää vuosittain useita kymmeniä joukkueita Seinäjoelle yhdeksästä eri ikäluokasta. F8 ikäluokasta (2012 syntyneet) aina B-junioreihin (2002 syntyneet) saakka joukkueita voi olla turnauksessa mukana enintään 12 kappaletta ikäluokkaa kohden. Kahden nuorimman ikäluokan turnaukset ovat yksipäiväisiä, loppujen ikäluokkien kaksipäiväisiä.

Vaikka turnausilmoittautumisia onkin jo riittänyt, on jokaisessa ikäluokassa vielä tilaa. Seurasta kehotetaankin kaikkia kiinnostuneita ilmoittautumaan mahdollisimman pian varmistaakseen paikkansa syksyn suurturnauksessa. Ilmoittautumisen voi tehdä verkkopalvelun kautta viimeistään 16.8.2020. Lisätietoja turnauksesta sekä ilmoittautumisesta löytyy SeMin kotisivuilta semi.fi. Lisätietoja voi myös kysellä sähköpostitse osoitteesta semiturnaus@gmail.com.

PS. Kannattaa käydä seuraamassa Semiä myös Instagramissa @seinajoenmimmiliiga