Seinäjoen derby vaihtelevissa ja erittäin haastavissa olosuhteissa päättyi tällä kertaa vierasjoukkueen kahdella viimeisen kympin maalilla 2–3. Ottelu oli hyvin tasaista keskialueen miekkailua, jonka ratkaisi viimeinen 20-minuuttinen, kun SJK pystyi nostamaan vielä takaa-ajoasemassa kaasua ja iskemään ratkaisevat maalit.

SJK sai alkuun hyvän lähdön ja siirtyi Jessica Karjalaisen hienolla maalilla suoraan kulmasta 0–1 johtoon. SeMi sai tästä hyvin virtaa ja kuittasi vieraiden maalin takaisin kahdella nopealla maalilla. Ensiksi Venlan pitkä vapari kimpoili epäonnisesti SJK:n omasta pelaajasta sisään ja sen jälkeen Domen huikea vapari yläriman kautta siirsi kotijoukkueen jo johtoon. Ensimmäisen jakson lopulla koettiin myös sydämentykytyksiä aiheuttanut tilanne, kun kovassa SJK-myllyssä ollut Jennyfer Myllykoski jouduttiin vaihtamaan kentältä pois usean kolhun jälkeen.

Toisella jaksolla kotijoukkue ei pystynyt enää tuottamaan sellaista uhkaa SJK:lle, että olisi luonut riittävän määrän laadukkaita maalipaikkoja riittävän läheltä maalia. Peli eteni molempien tiukasti puolustaessa ja vielä 83 minuutille emäntien johdossa, mutta SJK pystyi kääntämään hyvällä viimeisellä kympillä koko pistepotin itselleen.

Hieno matsi ja isot tunteet olivat pelissä mukana. Sarja on alkutekijöissä ja yksi paikallinen ainakin nähdään vielä tällä kaudella!