Koronakaranteenista on selvitty ja parin ottelun missaamisen takia olemme illan vierailijoiden kanssa eri lähtöpisteissä. Kotijoukkue pitää vielä kiinni toiveesta yläloppusarjassa, kun ÅIFK tipahtaa Naisten kakkosesta sarjaporrasta alemmaksi.

ÅIFK:n kaksi edellistä ottelua ovat olleet haastavia, sillä se on hävinnyt molemmat maalierolla 0-11. Emäntäjoukkue onnistui puolestaan maalinteossa kunnolla edellisessä ottelussa ja samalla joukkue sai kauan kaipaamia onnistumisia. 3 pistettä kotijoukkue kaipaa, jotta se pitää haaveet yllä yläloppusarjapaikasta, joten jännitystä päiväpelissä riittää.

Kotiyleisön tuki on tähän mennessä ollut mahtava ja se on siivittänyt joukkuepuolustamisen siihen, että kotikentällä on päästetty vain yksi maali. Tukea kaipaamme lisää!

 

Kotijoukkueen hyökkääjä Lotta Puolakka ennakoi peliä seuraavanlaisesti:

 

Kuinka joukkue on valmis karanteenin jälkeen huipputärkeään kotiotteluun?

”-Karanteenin jälkeen saamme parit hyvät valmistavat treenit alle ennen peliä, ja kaikki lähtee taas hyvällä fiiliksellä pelaamaan kauden viimeistä kotiottelua pienen tauon jälkeen”.

 

Mitkä asiat johtivat siihen, että edellisessä ottelussa maalihanat aukesivat kunnolla?

”-Edellisessä ottelussa pelasimme vahvan 90min joukkueena. Luotimme omaan tekemiseen, jonka kautta maltoimme pitämään palloa ja sitä kautta saimme luotua hyviä maalipaikkoja”.

 

Mitä lupaat kotiyleisölle lauantaiksi?

”-Lupaan, ettei vierasjoukkue tule pääsemään helpolla”.