SeMin edustusjoukkue matkustaa kautensa ensimmäiseen otteluunsa Tampereelle, kun vastaan asettuu viime kaudella hienon kauden Naisten Kakkosessa pelannut TPV. TPV taipui N1-div karsintasarjassa Ilvekselle, jonka myötä joukkue lähtee yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista kauteen.

SeMi pelaa taas monen vuoden tauon jälkeen valtakunnallista sarjaa ja lähtee ennakkoluulottomasti haastamaan pelistä toiseen. N3-div dominoinnin jälkeen joukkue on vahvistunut entisestään ja talven harkkapeleissä suunta on ollut selkeästi nousujohteinen. Muuttunut pelisysteemi ja uudet pelaajat ovat harjoittelukauden jälkeen hitsautuneet hyvin yhteen.

Joukkue on voittanut pelaamistaan harjoitusotteluistaan viisi ja hävinnyt kaksi. Joukkueen parhaat maalintekijät talvikaudella ovat olleet Lotta Puolakka 7 maalillaan ja Elli Mäkipelkola 8 osumallaan.

 

SeMin edustuksen hyökkääjän Jennyfer Myllykosken ajatukset kauden aloituksesta:

Mitä ajatuksia kauden aloituksesta N2-divarista?

”Olen odottanut kauden alkamista jo kauan. On mielenkiintoista nähdä, miten oman joukkueen peli sujuu 2 divarissa. Toivottavasti saamme pelata kaudella laadukkaita ja kovia pelejä. Ensimmäiset pelit ovat tietenkin aina jännittäviä ja kaikilla on kova tahto voittaa.”

 

Mitä toivot joukkueen peliltä sarja-avauksessa?

”Joukkueen peliltä toivoisin laadukkuutta ja kovuutta. Haluaisin nähdä harjoiteltujen asioiden näkymisen pelikentällä. Toivon ehjiä 90 minuuttisia pelejä koko joukkueelta.”