SeMi jatkaa kauttaan Turussa TPS/2 vieraana, joka on tähän mennessä pelannut erittäin vähämaalisia koitoksia. Kotiluolassaan se onnistui pelaamaan TPV:tä vastaan tasaisen 1–2 päättyneen ottelun, joka kertoo kaiken oleellisen lauantain emäntäjoukkueen puolustuksen tasosta. Lisäksi TPS on ehtinyt pelaamaan meille hyvin tutun vastustajan kanssa, eli VIFKin kanssa 1–1 matsin Vaasassa.

Ennakkotiedot ja tilastot povaavat kovaa, mutta tasaista ottelua, johon vierasjoukkue lähtee avaamaan maalitiliään. Puolustuspeli on ottanut isoja harppauksia läpi kauden ja viime aikoina joukkue on harjoituksissa keskittynyt murtautumisen kehittämiseen. Tulokset treenikentällä ovat olleet positiivisia ja valmennusjohto lähtee luottavaisin mielin lauantaina kohti Turkua. Pisteillä on suuri merkitys, sillä sarjassa pelataan ainoastaan yhdeksän kierrosta, joten jännitystä tulee Turun illassa varmasti riittämään.

 

Joukkueen kapteeni Emma Kuparinen tunnelmoi peliä valmistavien harjoitusten jälkeen seuraavanlaisesti:

Miltä tuntui palata kentille virallisessa ottelussa pitkän tauon jälkeen?

– Pitkän talven ja kovan työn jälkeen oli tosi kivaa ja palkitsevaa palata takaisin peleihin.

Mitä Sport-peli antoi tulevaa TPS/2 silmällä pitäen?

– Sport pelasi fyysisesti niin kuin varmasti myös TPS tulee pelaamaan, joten sama kovuus pitää säilyttää lauantaina, että pärjätään kaikissa kaksinkamppailutilanteissa.

Mitä odotat joukkueelta lauantaina Turussa?

– Odotan ja toivon, että pystymme pelaamaan lauantaina ehjän 90 minuuttisen sekä taistelemaan jokainen kaksinkamppailu joukkueelle.