Noudatamme valtionhallinnon, THL:n, aluehallintovirastojen ja Palloliiton ohjeistuksia niin harjoitusten kuin pelitapahtumien osalta. Toukokuun ajan harjoituksia on pidetty rajoitusten mukaisesti 10 henkilön pienryhmissä ja huolehdittu siitä, ettei kentällä ole yhtä aikaa suositeltua enempää ihmisiä.

Palloliitto ohjeistaa, ettei jalkapalloa ei tule harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu COVID-19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään!

Seuran järjestämään harjoitteluun ei pakoteta tai painosteta ketään.
Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan.
Lähikontaktien määrä harjoituksissa pyritään pitämään mahdollisimman pienenä.

Kesäkuun alusta lähtien astuu voimaan päivitetyt suositukset. Ohjatussa tapahtumassa saa olla maksimissaan 50 osallistujaa (sisältää kaikki harjoitukseen osallistuvat henkilöt).
Osallistujat eivät edelleenkään käytä pukuhuoneita tai muita sosiaalitiloja, vaan saapuvat kentälle ja poistuvat kentältä suoraan harjoitusvarustuksessa.
Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua ja eri ryhmien harjoitusvuorojen väliin suositellaan vähintään viiden minuutin siirtymäaikaa. Harjoitusvuoro alkaa viisi minuuttia kenttävuoron alettua ja päättyy viisi minuuttia ennen kenttävuoron päättymistä.
Harjoittelussa harjoitusryhmät pyritään pitämään mahdollisimman samoina, siten kun se kyseisessä toiminnassa on mahdollista.
Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tapahtuman tai on käytettävä omaa desinfiointiainetta.
Harjoituksissa ei käytetä liivejä. Jos liivejä tai eri värisiä paitoja tarvitaan harjoituksen läpiviemiseksi, on varusteiden oltava pelaajien henkilökohtaisessa käytössä.
Merkkikartioita ja muita valmennuksen apuvälineitä käsittelee vain yksi henkilö.
Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö.
Kentällä ei saa syljeskellä. Jos joudut esimerkiksi allergian takia yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään. Muutoin pärskijät eivät kentälle kuulu!

Peleissä on huomioitava myös muita asioita. Suositellaan, että ottelut pelataan ilman katsojia tai vähintään viranomaisten kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Osallistuvat joukkueet vastaavat itse oman joukkueensa jäsenten käsienpesusta tai käsien desinfioinnista ennen ja jälkeen otteluiden.  Ottelujen ennen ja jälkeen pyritään välttämään kontakteja muiden kuin oman joukkueen kesken. Pelien jälkeen ei kätellä vastustajia.