SeMi järjestää alueen 2007–12 syntyneille tyttö- ja poikafutaajille maalivahtileirin elokuussa! Leirin vetovastuussa ovat SeMin edustusjoukkueen mukana toimivat valmentajat Jukka Välimäki ja Risto Takala. Molemmilla on mittava maalivahtikokemus niin pelaajana kuin valmentajana. Lisäksi mukana leiriläisten ohjauksessa on edustusjoukkueen ykkösmaalivahti Anne-Mari Erola.

Leiri on kaksipäiväinen 14.–15.8.2021 ja molempina päivinä ohjelmaa on 9–15 välisenä aikana. Leirihinta on seuran ulkopuolisille osallistujille 80e, sisältäen leiriohjelman ja lounaan. Seuran kasvateille leirin hinta on 60e ja sisältää myös leiriohjelman ja lounaan.

Leiri ja leirin ohjelma toteutetaan sen hetkisten rajoituksen mukaisesti! Alustavasti mukaan otetaan maksimissaan 30 innokasta maalivahtia tai siitä kiinnostunutta. Ilmoittautumisaikaa on 18.7.2021 asti.

Lisätiedot leirin tarkemmasta sijainnista ja muita käytännön ohjeita toimitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätiedot ja tiedustelut sähköpostitse toimisto@semi.fi tai Edustusjoukkueesta 044 9707350.

 

 

Täytä ilmoittautumislomake alta ja jää odottamaan lisätietoja!