Sarjansa hienosti aloittanut TKT saapuu Seinäjoelle vain yhden tappion jälkeen, sillä sen lisäksi sarjataulukon sarakkeesta löytyy TKT:n kohdalta on kaksi voittoa ja tasapeli. Joukkueet on tähän mennessä pelannut eri vastustajia vastaan Kakkosessa kuin SeMi, lukuunottamatta TPV:tä. Samaa vastustajaa vastaan molemmilla joukkueilla oli lähinnä vastaantulijan rooli sarjan ennakkosuosikin käsittelyssä. TKT on pelannut vähämaalisia otteluita ja oman joukkueen tasaisuudesta kertoo se, että heidän kaikki tekemänsä viisi maalia on merkattu eri pelaajalle.

Kotijoukkue lähtee nousujohteisessa tilanteessa haastamaan kokenutta joukkuetta hienon 1–3 Liedossa pelatun vierasottelun voiton jälkeen. Joukkue on kärsivällisesti rakentanut pelinsä yksityiskohtia kuntoon koko kauden ja sai vihdoin ansaitsemansa voiton, vaikka paikkoja oli useampaakin maaliin. Joukkue palauttelee alkuviikon ja on valmis lyömään jälleen kaiken peliin sunnuntaina, kun taistellaan tärkeistä pisteistä sarjan kärkisijoja ratkottaessa.

Peliin kannattaa tulla paikalle myös SeMin pelaamisen lisäksi, sillä alle 16-vuotiaille järjestetään pallonheittokisa yhteistyössä pesäpallojoukkue Jymy-Jussien kanssa. Lisäksi ottelusta saadaan nauttia legendaarisen Jari Porttilan selostamana.

 

Joukkueen toppari Paula Pajula ennakoi peliä seuraavanlaisesti:

4 kierrosta sarjaa takana, millainen fiilis jäänyt joukkueen iskukyvystä tähän mennessä?

– ”A-lohkon kova taso on yllättänyt. Olemme mielestämme pystyneet vastaamaan peliin paremmin kuin tulokset antavat ymmärtää. Vierasvoitto Liedossa toi itseluottamusta tuleviin peleihin”.

 

Vihdoin kolmen pisteen voitto ja maalitili auki naisten kakkosessa, mitkä asiat mahdollistivat tämän?

– ”Luotto oman joukkueen kykyihin ja siihen, että omaa peliä pelaamalla maaleja tulee enemmin tai myöhemmin”.

 

Mitä terveisiä tulevalle kotiyleisölle sunnuntain kotiotteluun ja millaista SeMiä lupaat kentälle?

– ”Kentällä nähdään fyysisesti pelaava ja voitontahtoinen joukkue”.