SeMin edustus oli aloittanut kauden tasapelillä, jota oli seurannut kaksi niukkaakin niukempaa tappiota sekä yksi kylmä kyyti Jyväskylässä. Vierasotteluun Vaasaan lämpöiseen iltaan SeMi sai lähes täyden kokoonpanon jalkeille ja tällä kertaa joukkue pystyi pelaamaan todella ehjän 90-minuuttisen vieraskentällä.

Avausjakso oli joukkueiden välillä todella tasainen, eikä maalipaikoilla päässyt kumpikaan osapuoli juhlimaan. Jakson ainoasta maalista vastasi Jentta, kun hän onnistui Anskun pitkän avauksen päätteeksi puolen kentän soolon jälkeen vielä viimeistelemään ohi kotijoukkueen maalivahdin.

Vastustajan matala prässi pääsi yllättämään ja sen ansiosta saatiin lentävä lähtö myös toiselle jaksolle. Lainapelaaja Madde onnistui hankkimaan meille pilkun, jonka Venla upotti tyylikkäästi yläkulmaan. Hetkeä myöhemmin toinen lainapelaaja Nora, pelasi linjan taakse hienon pallon Jentalle, joka onnistui 1vs1 ohituksessaan ja viimeisteli vasurilla pallon maalinperukoille. Vaikka vastustaja onnistuikin kerran maalinteossa ottelun loppupuolella, matkasivat pisteet Seinäjoelle numeroin 1–3.

Vieraspelit jatkuvat, kun ensi viikon keskiviikkona matkustamme GBK:n vieraaksi Kokkolaan.