Kaikkien innolla odottaman SyysSeMi-turnauksen internetsivut sekä ilmoittautuminen on nyt avattu osoitteeseen https://syyssemi.torneopal.fi/.

Edellisten vuosien tapaan turnaus on avoinna ikäluokille aina F8-ikäisistä B-junioreihin asti. SyysSeMi-turnaus pelataan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.9.2021 perinteisellä paikallaan Prunttimäen ja Raviradan nurmikentillä. F8- ja F9-ikäluokkien turnauksen ovat yksipäiväisiä (sunnuntaina 5.9.), muiden kaksipäiväisiä.

SyysSeMin erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt varmistavat osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päättävässä turnauksessa.
Tiedustelut ja lisätiedot sähköpostitse semiturnaus@gmail.com.
_____________________________________________________

Samalla SeMin johtokunta ikäväkseen ilmoittaa, että kertaalleen siiretty vuoden 2021 TalviSeMi on peruttu. Johtokunta on päättänyt, ettei tässä tilanteessa TalviSeMin järjestäminen ole järkevää, sillä riittävää turvaa joukkueille ei voida taata sisätiloissa tapahtuvissa otteluissa, varsinkin herkemmin tarttuvien virusmuunnosten aiheuttamien riskien takia. SeMissä on vakaa usko siihen, että ensi vuoden Talvisemi voidaan järjestää taas tavalliseen tapaan tammikuun lopulla vuonna 2022!