Sarjassa sijoilla viisi ja kuusi olevat joukkueet lähtevät otteluun samanlaisista lähtökohdista, kun neljäntenä oleva TKT on tähtäimessä. TKT:lla on 14 pistettä, ei pelejä jäljellä, VIFKillä 11 pts ja yksi peli jäljellä, sekä SeMillä 2 peliä 10 pisteellä. VIFK tarvitsee keskiviikkona kolmen maalin voittoa mieliäkseen ylempään jatkosarjaan ja vierasjoukkueelle riittää tasapeli pitämään mahdollisuudet korkealla.

Lähtökohdat otteluun ovat erilaiset, kun SeMi on paukuttanut kahteen edelliseen kotiotteluun 15 maalia ja VIFK pelannut kolme edellistä otteluaan tasan. VIFK on tuttu mörkö harkkapelikaudelta, kun se on puolustamisellaan tehnyt pelin erittäin vaikeaksi SeMille ja voittanut kolmesta harjoitusmatsista kaksi.

Pelin kuva tulee olemaan mielenkiintoinen, lähteekö VIFK hyökkäämään lujaa alusta lähtien ja kuinka tarkan pelisuunnitelman SeMi tekee?

 

Joukkueen hyökkääjä ja kapteenistoon kuuluva Emmi Nortunen ennakoi peliä seuraavasti:

Mahtava kotivoitto takana, miten se auttaa joukkuetta tiukassa VIFK-pelissä?

”-Kotivoiton myötä joukkueen itseluottamus pelin sisältöön ja maalintekoon kasvoi. Peliä ja maalintekoa jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin.”

 

VIFK on päästänyt todella vähän maaleja, miten hyökkääjän näkökulmasta tämä vaikuttaa peliin valmistautuessa?

”-Maalipaikkoja voi olla vähän, joten maalien varma viimeistely on tärkeää ja siihen täytyy keskittyä jo peliin valmistautumisessa sekä alkulämmöissä.”

 

Pitkän loukkaantumisen jälkeen teit itse tehokkaan paluun pelikentille, mikä fiilis on juuri nyt?

”-Mahtava fiilis olla taas joukkueen mukana pelaamassa ja tekemässä töitä voittojen eteen.”